Var var jag och vem var han?

Igår var jag på mingel och drack öl tills jag kom på att jag kört bil dit. När vi kom hem påpekade Tomas det konstiga med att öppna en Selected-butik när HM säljer märket. Själv hade jag inte, över huvud taget, en aning om i vilket butik jag hade varit i.

Modeller (eller för dagen i alla fall) stod och poserade i skyltfönstret och fäste blicken i sina egna ögon som speglades i fönstret. Vi konstaterade att man måste ta sig själv på extremt allvar för det jobbet. En av dem sneglade igenkännande på mig och jag letade i minnet om vi kände varandra eller om han bara kände igen mig. Det sägs att det minsann var Dhanie från A-teens.

Men han har ju rakat hår och är i Santa Monica.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *