Värsta knäpproliga utspelen

I mitt jobb googlar jag rätt mycket. Det är alltid något man måste ta reda på. Det tycks som, oavsett vad jag googlar, hamnar jag på familjeliv. Googla malört – familjeliv, googla bajs – familjeliv, googla sushirester – familjeliv. Idag vet jag inte varför jag hamnade på en blogg på aftonbladet. Men alltså de 117 kommentarerna skrivna av gravidgalna kvinnor som delar med sig av sina utbrott. Skrattar så tårarna rinner. Kanske känner jag igen mig och är så glad att jag inte är ensam (obs inte gravid). Men min PMS kan kräva skyddsutrustning. Det bästa är alla män som är förstående, skrattar bort det och står kvar även om de får en pizza i huvudet för att det var fel sort. Hurra för män som kan ta humör. Hormoner är inte att leka med. Det går inte ens att sätta sig in i hur de tar över kroppen som en demon om man inte upplevt det själv.

Själv har jag en kompis som mosade en nygrillad kyckling med händerna när hon tog ut den ur ugnen, medan hon tittade sin man djupt och arg in i ögonen. Han flydde in i ett annat rum en stund.

 

Läs fler här.

 

”En vännina berättade om när hon var höggravid och lite småsugen på något att äta…. hon öppnar kylskåpsdörren och ut trillar en ost, som mannen då tidigare lite slarvigt bara ”kastat in”.

Hon klickar totalt, blir helt vansinnig och vrålar till gubben sin att ”FAN DIN JÄVLA IDIOT! JAG KUNDE JU DÖTT!!!”

————

I efterhand skäms jag SÅ MYCKET och jag har bett om ursäkt en miljon gånger och han bara skrattar. Jag hade sett fram emot spagetti och köttfärssås som min sambo hade lovat att laga tills jag var färdigpromenerad. Problemet: han hade glömt att köpa köttfärs så han tänkte att han skulle steka lax istället. Det slutade med att jag kastade en laxfilé rakt i ansiktet på honom, följt av att jag jagade ut honom genom lägenheten genom att attackera honom med strumpor.

————

Jag hällde ett glas vatten över min sambo för att han glömt köpa med sig piroger från ICA….

————————

När jag var gravid med tvåan blev jag fixerad vid sådana där hårda salta godisgrodor. När mannen kom hem med salta fiskar istället grät jag en hel kväll och pratade om skilsmässa…

————————

Borde han inte FÖRSTÅTT att jag ville ha ananas i bitar inte i skivor? Att man faktiskt KAN gråta en hel natt, om det blir fel med det där, för att det känns som att han hittat någon annan eftersom att han inte kan BEMÖDA sig med att försöka förstå vad jag ville ha.

————————

Jag kastade ett kaffefilter med kaffesump rakt i ansiktet på blivande pappan. Han hade glömt köpa gröna äpplen som jag hade cravings på… Blir påmind varje dag om det då fläckar finns kvar på kökstapeten…

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

1 thought on “Värsta knäpproliga utspelen

  1. Min kompis kille kom hem med kebabpizza till henne, men så hade pizzerian glömt bort att ha på sås (och han hade inte heller fått någon liten burk med sås med sig). Kebabpizza utan sås alltså, vilket gjorde Caisa så galen att hon gick ut i köket, stjälpte ner pizzan i sophinken och sen boxade och boxade och boxade ner i hinken och skrek att HON JU FÖR I HELVETE BARA VILLE HA KEBABPIZZA MED SÅÅÅÅÅÅS medan tårarna sprutade.

    Jag har varken haft några cravings eller hormonutbrott under graviditeten, vilket jag är lite förvånad över eftersom jag hamnar i ett ganska ordentligt styckmördar-mood när jag har PMS, men det är väl bara att tacka och ta emot antar jag?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *