Veckan var veckan kom.

Det bästa som hände förra veckan var:

1. Min lillebror flyttade till Malmö.
2. Regeringen fixade mer pengar på lönekontot.
3. Jag fick använda min biljett som jag haft sedan i maj till Jesus Christ Superstar. Det är synd att jag inte kan säga att du ska gå och se den eftersom alla biljetter är slut. Men den är så himla bra att det kan vara värt att köa i 2 timmar på plats för att få en överbliven biljett.

Då får vi se vad denna vecka har att utbringa. Det börjar med Motoboy-konsert i Caroli kyrka ikväll klockan 20. Läste i tidningen i morse att han ska spela Ave Maria och Pie Jesu. Jag har alltid tyckt att de är två av världens vackraste låtar.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *