Vegatarian – NEVER

Varje söndag tycker jag så synd om alla vegetarianer. För vem vill sitta och mesa med en rödbetsbiff när man kan sätta gaffeln i en blodig oxfilé. Detta ypperliga botemedel mot baksmälla. Genigalt. (minus g)

Igår gick vi en sväng i kvarteret för att till slut hamna på Restaurang Slottsstaden, eftersom alla andra ställen, hör och häpna, var fullsatta. De obligatoriska karaktärerna för att hamna under klassificeringen hak var på plats. Den överviktiga familjen vid spelautomaterna med en mamma som tagit på sig en aning för mycket ögonskugga. Den ensamma mannen som hänger över en öl i baren. Och det bakfulla unga paret i hoods som inte orkat gå längre än 100 meter bort från porten.

Inte så nice att käka på ett ställe där inredningen består av komponenter som grön vaxduk, gula borstade väggar med blomsterbård och plastgolv. Fast köttet var ändå långt bättre än inredningen gav sken av.….

Sorry Rebecca.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

3 thoughts on “Vegatarian – NEVER

  1. Haha! Äntligen en felstavning jag kan skriva under på: GeniGALT är ordet. Vem vill ha kött när man kan svulla sig proppmätt på sallader, pajer, röror och annat göttigt på Greekway eller SMAK? Jag saknar det icke! Men firre klarar jag mig inte utan däremot, sushi, sushi och mer sushi! Ser redan fram emot väninnans kalas så att det vattnas i smaklökarna!

  2. Jaaaaaa! Genigalt är ett coolt ord! Tyder på att det är lite tokigt sådär. Men urk, urk, jag blir iallafall inte sugen av de där bilderna :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *