Vi

Idag träffades vi och kramades länge. Vi som var vi. Det kändes både bra och sorgligt. Han var ledsen att han inte kunde finnas där för mig som han borde eller brukade, och jag var ledsen för att allt kändes så naturligt och självklart, som att vi hör ihop, fast vi inte gör det. Tänk varför ska det vars så svårt. Det borde vara förbjudet att två personer som känner så för varandra inte kan få det att funka. Någon fysiologisk kraft borde sett till att dessa två själar som ständigt krockar aldrig möts. Men vi gjorde det. Och det är jag ändå glad för. Ibland.

 

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

7 thoughts on “Vi

 1. Jag känner väl igen den där känslan, tyvärr. Har ställt samma fråga och bara insett att den ställts rätt ut i en rymd helt utan svar.

  Det var ett underbart, underbart vi, men det kunde inte vara vi ändå. Jag förstod ingenting i flera år efter det.

 2. Går igenom exakt samma sak nu… bara det att jag är villig att kämpa… om han är det vet jag inte… tror inte det… Kämpade ni in i det sista?

  Blir ledsen när jag läser detta… :(

  1. Vi hade nog olika bild av vad kämpa innebär. När han tyckte att han kämpade tyckte jag att han inte ens försökte. Och han tyckte samma sak. Vi slutade förstå varandra. Slutade ge. Vi gav upp. Vi gjorde slut även fast vi älskade varandra vilket var ett väldigt jobbigt beslut. Mycket jobbigare än andra uppbrott jag varit med om och det är fortfarande jobbigt då och då.

 3. Och där är jag, Nu! Inte riktigt kanske – men nästan! Vi var rätt – det tog slut. Jag försökte hitta svaren men fann dem inte. Träffades 1 ½ år senare. Jag fick svaren. Kramades, allt kändes så naturligt, det är ju ändå VI. Men Nu, känns det som om vi hör ihop, igen – men ändå Inte! Galet! Svårt! Och fruktansvärt frustrerande!

 4. Men VARFÖR tar det slut om det är så rätt?? Jag tror mig hittat min rätte och är därför så rädd att det ändå ska ta slut (statistiken och realisten i mig säger att det kommer ju göra det förr el senare)
  -Varför går det fel när det är rätt? Hur kan man undvika det?

  (Häftigt att detta blivit en ”tråd” som är igång nästan ett år efter att inlägget skrevs :))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *