Vilken produkt vill du rösta tillbaka?

Det finns numer många varianter på kampanjen ”rösta fram gamla favoriter”. Alladin uppmanade oss att rädda våra favoriter, vi har fått rösta tillbaka gamla glassälsklingar och så kom jag in på en kampanjsida för chips. Kände typ inge igen en enda påse. Och då har jag ändå ett ohälsosamt förhållande till detta transfettsfyllda snack (jag har även startat egen räddachipsenkampanj på FB, och fick hela 6 medlemmar samt ett brev från producenten på den Engelska landsbygden). Man kan säga att idén faller lite när det inte finns några nostalgiska kopplingar till produkterna eftersom alla som man någonsin gillar fortfarande är i butik och resten var skit.

 

Nu blev jag brutalt sugen på Vira Blåtira. En kampanjsida på det? Vilken Reklambyrå tar den?

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

2 thoughts on “Vilken produkt vill du rösta tillbaka?

    1. Mmmm ja, jag vet. Vi pratade om det igår. Funderar dock över om den verkligen smakar så busigt gott som jag minns den, eller om den bara är blå och dracks med skruvade sugrör.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *