Vinnare år 2006

Fan vad det gick snabbt….

Årets klubbkväll 2006
Pete Thong – London
Det skulle aldrig ta slut… ALDRIG. Dessutom var P Diddy och Fat Boy Slim i Dj-båset och körde loss. P Diddy är lite knubbig kan jag berätta och han kör en glassig Rolls Royce Phantom när han är i London.

Årets Restaurangbesök
Umami – Köpenhamn
Jag hade på mig en väldigt urringad klänning (sån som alla hollywoodstars lyckas bära upp och man förstår inte hur). Jag lyckades inte. Mellan dessert och drink pratade jag på med ett bröst blottat. Oj då. Fantastisk 6-rätters meny i snygga lokaler.

Årets mesta fylla
Big Brother Tatianas hejdå partaj
Var kom den där karaokemaskinen ifrån? Varför slängde han digitalkameran genom fönstret? Vem glömde ta av sig byxorna när han skulle kissa? Varför låg vi på golvet och sjöng? Vem kysste vem? Varför sprang vi utan tröja? Var var vi? Den som vill veta får fråga.

Årets klubbsex
Köket
– Stockholm
Där vi ser en liten latinotjej bli tagen, ja det blev hon, bakifrån, i baren, på nattklubben Köket, Stureplan, Stockholm, mycket tydligt. Jag är fortfarande chockad och kommer aldrig kunna tvätta bort hennes min där hon hänger över bardisken med ögonen i kors. Fy fan jag mår illa. Men i övrigt hade vi aaaaaskul.

Årets bästa resa
Sensommar i Rom
Med galen konstnär från London, fotograf från Argentina, en ständigt pårökt Italienare, en dansk fotomodell och myspacefantasten från Australien o Rom. Så god mat, så varmt så vackert så behövligt. Och inköp av illröda skor från Fornarina.

Årets mest fucked up tatuering
Fick jag ögonen på under en reggaefestival. Det måste vara varje företags mesta bekräftelse från kund, när de förevigar logotypen på sin egen kropp. Grattis MTV

Årets jobbigaste inköp
10 meter rött sammetstyg till mina sovrumsfönster som jag hittade i Paris tygkvarter, efter att ha letat för jäves i Malmö. Nu 9 månader senare finns det överallt. Men det gäller ju att vara först! Rekommenderar dock inte att köpa möbeltyg som väger hur mycket som helst, när man ska vandra Paris runt.

Årets Frisyr
Bobben i alla former.
Jag har redan avverkat två varianter. Den första klippet var i samband med att Nicole Richies och min lovely Sienna Millers hår åkte av. Det var för tidigt för Malmö och kändes helt fel. Men nu när varenda skyltdocka står i page så känns min andra variant av bobben med tung lugg väldigt bra. Det tackar jag Robban vän, frisör och stylist för.

Årets plagg
Klänning & leggings. Jag tror aldig H&M har sålt så mycket svarta leggings som de gjort 2006.

Årets skor
Basketdojjan har synts på varenda bekväm fot.
I London gick att hitta specialdesignade converse för specifika butiker, samt hela Conversebutiker med hundratals varianter av basketskon.
Andra bloggar om: , , , , , ,

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *