When I wish for cocktails

I get cocktails….

Hurra. Babel starar en cocktailklubb på torsdagar. Malmö behöver mer flärd och vi behöver dricka fabulösa drinkar tills vi glömmer allt det där med arbetarstad.  Breakfastclub känns som i Tel Aviv, bara det att där hade de öppet dygnet runt, med frukostmeny dygnet runt och med tillhörande champagnecocktails dygnet runt. I Malmö behöver vi tydligen sova också.

Jag är tillfrågad om jag vill dj:a och det passar mig utmärkt. Men inte nu för jag jag har deadline på Nöjesguiden. Shalom.

Fler som börjar fatta och satsar på drinkar är Rosen bar and dining på Lilla torg där det händer massor nu. Läs mer om deras bar på Nojesguiden.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

1 thought on “When I wish for cocktails

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *