1500 kronor senare

Gårdagens helkväll blev lite för tuff för min väninna som inte hållit sig på mer än en meters avstånd från sin spann under hela denna dag. Men efter en runda av champagne, tequilarace och mojitos med en utmanare named Karin kan det bli lite väl tufft.

Först middag på en av mina favorithål Kohphangan på Söder, vidare till Petsounds för champagne, Riche för dansbattle, rökmaskin, mojitos och tequila. East för öl. Hells kitchen för bord med några äckliga amerikanare som vi flydde ifrån efter att de skamligt nog köpt cranberri juice åt oss i stället för mojitos. Neu för barfotadans och mer tequila. Där lämnade vi digitalkameran med bilder från hela kvällen. Bland annat en skitsnygg på mig som jag skulle fronta med på Facebook så nu är jag helt knäckt. Skit i kameran. Men snälla du som har den, skicka den fina bilden till mig samt nakenbilderna på Johanna och Martin.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *