800 platser i dörren ikväll!

Jag behöver knappast säga vad jag ska göra ikväll för den som följt min blogg ett tag. Att Trentemöller värmer mina högtalare och fotsulor har jag pratat om många gånger. Ikväll spelar han på den årliga SommarfestenLuftkastellet.

Det är det fest hos mig innan. Plinga om du vill komma!

Trentemöller spelas också flitigt på byrån där jag jobbar så just nu är några kollegor på väg. Det kommer att bli en tokrolig kväll och snittarna står på bordet. Love snittar.

Dock mindre rolig morgondag eftersom mina föräldrar så klart prickar in en tur ut med deras båt till Danmark löjligt tidigt för att äta lunch och jag tackar inte nej till en sådan inbjudan som dyker upp en gång om året.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *