Och där mellan?

När någon går från ”it´s complicated” till ”married” börjar jag smått undra om inte dagens relationer börjar spåra ut. Att den början som förr i tiden var lätt, pirrig och födde stort engagemang nu för tiden mest handlar om vem som kan svara på minst antal sms och ändå behålla intresset hos objektet i fråga.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

5 thoughts on “Och där mellan?

  1. Det är för många som vill spela spelet.

    Förr var det enklare. Klarare och rakare. Nu så skall många hålla många dörrar öppna och väntar på något bättre. Eller för den delen de som tycker att den ene funkar bra som middagssällskap och den andre är mer en passionerad kärlekspartner. Fast båda vill de ha kvar.

  2. Usch. Man måste värdera sig själv högre än att hänga med sådana. Alla har tid att svara på ett sms, i synnerhet från någon man bryr sig om. Att mörka att man är gift på facebook är väl enbart fegt och ohederligt.

  3. Sofia: Det är många som anser sig inte ”ha tid”. Mest för att spela svårflörtad, eller hålla på med flera samtidigt. Det svåra är väl när man skall berätta att kompisens nya kärlek inte är trogen…. :O

  4. Nja. Det var ingen som skulle mörka utan jag tyckte mest det var lite märkligt/roligt när en av mina kontakter på facebook gick från status ”its complicated” till ”married”. Och precis som du säger Nicke så beskrev jag det omogna, rastlösa och själviska ”förhållandet”.

  5. Och ja. Allt för många värderar sig för lågt som Sofia säger. Det är så lätt att hamna där. Jag har gjort det själv och ibland går det ganska långt innan man kommer på vad fan man håller på med.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *