Alltså Never Ever

Det här kan jag verkligen inte förstå. Snälla upplys mig, jag mår dåligt, jag kräker, jag tappar tron på mänskligheten, jag chockas, jag vill bara dö. Ta av dig skorna genast.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

2 thoughts on “Alltså Never Ever

  1. Hahahah! Fotriktiga skor är det enda rätta i Israel. Snygga kläder har de definitivt men som skodon är det i stort sett bara crocs i alla ragnbågens färger (bilden) hush puppies, ecco och klumpiga platåskor som gäller. Här hemma skulle vi hellre snöra fötterna tills de blöder än bli sedda i fula, fotriktiga skor. Med undantag för sjukhus/dagis/vårdpersonal. Tills nu då… När plasttofflorna visat sig alstra elekticitet… Bzzt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *