Att smygdricka

Eftersom det är ungefär samma folk som dyker upp varje månad som det gjort i fem års tid, förutom ett och annat nykläckt ägg, så är dejtingfaktorn ganska låg på Nöjesguidens smygläsningar. Till stor förtret för den som suktar efter kärlek. Den som suktar efter öl brukar dock bli nöjd. Igår byttes plocke-pinn-pinne mot flaska, och lycklig var den Mr K som hittade flera pinnar nerstoppade i en blomkruka. Mycket fnitter i I Love hörnan!

Sista torsdagen innan löning är en strategiskt lockande dag för gratisfest vilket ofta drar en hel del folk som pressar sig fram för att komma över den mat som bärs ut. På restaurangen Plocke-pinn var det så klart tapas, men snäppet sämre än vad de presenterade på invigningen. Ja, så var väl inte klienteriet lika viktigt denna kväll. Så mycket tidning blir det aldrig läst eftersom alla är fullt upptagna med att mingla. En snabb bläddring om vad februaris nummer innehåller. Inget om Landskrona denna gång. Synd. Det är alltid, Alltid underhållande. Däremot ett reportage från en sjukhusnatt. Jag kände mig så träffad av citatet i stil med ”De sitter ofta där och spelar Allan Ballan men fattar inte att deras tumme är förstörd för livet”.

NG gör i alla fall slag i saken för att få ut oss malmöbor mitt i vinterveckan, eftersom vi är ganska dåliga på det annars. Många ställen lyser med sin tomhet just nu och då är det ganska skönt att mötas av ett torsdagsmyller. Jag satsar även på fredags- och lördagsmyller.

Av Rebecca Koppelman

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *