Dejting à la Svea

Sugen på något nytt(igt) ikväll?
Skippa den annars smått obligatoriska smygläsningen och gå på nyföretagarträff på Skatteverket istället. Jo då, du läste rätt.
Och liksom du undrade jag vem i hela världen som, på allvar, vill byta god plockmat och överkonsumtion av TT med stans självutnämnda elit mot svart kaffe, muffins med klet i – vilka jag aldrig klämt i mig om jag studerat innehållsförteckningen.

Och ve och fasa, hur kul är det att lyssna på information om bokföring och skatteplikt? Tja, inte så tråkigt faktiskt visade det sig. Dessutom är det en så god chans som någon att möta nya bekantskaper, kanske t.o.m. få sig en liten flirt.

Dejting à la Skatteverket??? Ja varför inte! Här träffar du kanske framtidens IT-miljonär in the making, eller varför inte nästa fastighetskung/drottning. Som om inte det är nog för att få alla stans uttråkade singlar att kasta sig över nästa infoträff, blir du proppfull av mer än bara hälsovådliga muffins. Jag matades till brädden av värdefullt vetande om företagsamhet, på ett faktiskt busenkelt sätt.

Så om nu dejten med den blivande hotellmagnaten inte går som jag vill, eller förhållandet med IT-miljonären spricker redan innan nästa bubbla. Då kan det ju alltid funka fint att vara sin egen lyckas smed, en self made lady.

Kanske borde detta vara SV’s nya slogan: ”Gå på nyföretagarträff idag, träffa ditt hjärtas utvalda (eller första bästa ragg) och bli samtidigt den nya Cecilia Börjesson” (35 årig VD för www.flare.se)

– Det kallar jag att äta kakan och ha den kvar!

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *