Cohen på debaser


Full uteservering men ingen värme. Snåljåpar. Ja, vi kommer ändå men det är inte så himla kul att stå där och huttra. Visst det går säkert mer dryck också. Jag och Marie tyckte det i alla fall. 3 glas och jag kommer inte ihåg vad jag pratade om innan jag somnade. Det sista jag hörde var ”gud vad du babblar när du druckit vin.. nej då forstätt. gulligt”.

Filmvisningen är ett mysigt måndagsnöje för den som inte kan motstå vin om kvällarna. Och alltid så himla bra dokumentärer. Igår om Leonard Cohen som faktiskt spelar på Sofiero i sommar. 800 kronor för en biljett!

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

1 thought on “Cohen på debaser

  1. Hej Karin! Det är så enkelt som att det inte finns tillräckligt mycket ström i parken där vi är belägna. Så visas det film med bild och ljud så får man dra in på något annat. Himla trist men vi får hoppas på att någon kommer på en bra lösning till nästa år. En rolig anekdot var när en besökare satte i en värmelampa själv så att strömmen gick när Buck 65 spelade på utescenen och han fortsatte helt lugnt att köra vidare som att inget hänt… Man får väl vara glad över att vi sparat en massa energi åt miljön de här två somrarna. Men självklart vill vi inte att våra besökare ska frysa – det finns ett par hundra filtar att låna tills vidare, till de kvällar det ska hända grejer på utescenen! /Anna & Debaser

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *