Dagen går dagen går

Vad jag har gjort på sistone. Höstkampanjen för Triangeln rullar på stan, kom på 6:e plats för konceptet Getraw i Svenska Designpriset bredvid storbyråer som Ingo och välkända varumärket Delicato vilket är fantastiskt roligt och ett kvitto på att jag och de jag jobbar ihop med gör ett grymt jobb och är duktiga kreatörer. Jag har börjat jobba tillsammans med en ny kund, Blingo, som gör kläder och har två nya projekt på gång tillsammans med två olika byråer, det är bara startknappen som saknas. Och så skriver jag krogrecensioner i Metro varje fredag fortfarande samt för en hemlig kund. Hemlig – tänka att få säga det ordet. Lite secret service över det alltså. Just nu jobbar jag inte 70 timmar i veckan som tidigare utan snarare 30 vilket är sunt mellan dalar och toppar. Att driva eget företag är ett hästjobb, ett fantastiskt roligt jobb och för att få det att lyckas måste man ligga i och ha drivet att vilja framåt och sätta mål. Ett företag utan målsättning eller framåtanda är bara flytande tid som inte går varken bak eller fram. Jag har aldrig haft sådan frihet, har aldrig tjänat så mycket pengar men har heller aldrig jobbat så mycket och framför allt har jag aldrig vetat hur mycket pengar det kostar att betala ut en lön. Hatten av till alla som anställer. Sverige borde tacka er ödmjukt.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *