Dagens outfit

Tänk om jag hade varit en modeblogg. Eller inte hela min existens, det skulle se lite konstigt ut att alltid gå med en kamera i handen, i höjd med ansiktet, riktad som om man tog foto in i en spegel. Men om jag hade haft en modeblogg hade jag kunnat pulicera 8 nya skobilder denna veckan. För det är så många par som jag har köpt. Hur många jag ska lämna tillbaka har jag inte bestämt mig för än. Men nu när kicken lagt sig är de inte lika fina längre. Så brukar det vara för oss druggers.

Solen skiner och om en timme kör jag till Lund för att höra lite lorum ipsum i sångform.

isbjorn

Nu ljög jag lite. Det här är inte dagens outfit, detta hade jag på mig när det var snö. Hellooo. Isbjörnar ju.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *