Inget kattfall ännu

Igår var jag på en afton och Asha Ali var sprudlande och Veronica Maggio tråkig. Idag har jag varit på en inredningsmässa på luftkastellet och nu ska jag ligga på spikmattan en stund, sen ska jag ha en funkklass och sen ska jag till Babel och se Antilla. I morgon ska jag till Stockholm kl tio och hem kl 13, och kom i efterhand på att det var dumt att åka hem direkt efter mötet när jag kunde åkt in och köpt skor på Beyond retro. Men jag köpte fyra par skor igår på Scorett. Så det händer saker i mitt liv.

Det är bara det att inget är särskilt tragiskt eller spektakulärt.

ciscogap

En lolcat på den?

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

1 thought on “Inget kattfall ännu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *