De gör det igen!

Jag har döpt min mage efter en blaska.

Expressenmage.

Idag, på löpet, bevisar de än en gång varför. Expressen har mer och mer kommit att handla om ballongmagen.

Smart

Enligt flera undersökningar lider många av problemet = många intresserade av problemet = många läser om problemet.

Nyhet?

Hardly.

I morgon ska jag än en gång till läkaren för utredning om gluten, laktos eller gud vet vad mer. Jag tål typ ingenting mer än vattenpumpat kycklingbröst just nu utan att se ut som i femte månaden. Jag skojar inte. Det handlar om 2 decimeter.

Ska leta efter bildbevis nu.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

2 thoughts on “De gör det igen!

  1. Jag har också sån där chock-mage. Har gjort de flesta tester, provat de flesta dieter och knaprat 10-talet olika tabletter över de senaste fem åren. Ett tag levde jag som handikappad med en liten lista på de få saker jag tålde. Och alltid en liten necessär full med tabletter – inte för att de nånsin riktigt hjälpte, utan som tröst.

    För mig har bara en endaste grej funkat. Att inte äta socker och vitt mjöl. Jag hittade nämligen den här webbsidan: http://www.scdiet.org/ men tyckte det var alldeles för extremt. Sen fattade jag att det liknade GI-mat. Det förändrade mitt liv för snart två år sen. Även om jag inte är skitnoga så vet jag iaf vad jag ska göra för att magen ska funka och slipper ha ångest. Om jag äter godis är det fortfarande som att släppa ner en bomb, men allt annat går bra (bönor, kaffe, lök, paprika, vin, whatever). Tydligen så finns det en bakterie i magen som är särskilt förtjust i socker-kolhydrater och har värsta festen där nere om man matar den med sånt.

    Alla är olika, men det fanns inte nån som tipsade mig om att det kunde vara sockret som var boven, inte ens doktorn. Så jag ville säga det. Hoppas du klurar ut magen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *