Ett slätt litet kallt kycklingbröst

Sedan jag läste ”Konsten att vara kvinna” där hon liknar ett helrakat kvinnokön vid en  kycklingfilé har jag mycket svårt att se det som något annat. Hon förstörde hela min vaxningsritual. Porrfilm är numer som en påse benfri Kronfågel och kommer det en kycklingfilé i simhallen tittar jag på den och tänker att det där, det ser ju inte riktigt klokt ut. Det ÄR ju en kycklingfilé.

Jag avbokade tvärt den 1293 vaxningen hos vaxnazi på Kalendegatan och accepterade att jag är vuxen. Lät det flöda fritt. Vevade lite med fingret så där avslappnat i tofsen på soffkanten till På Spåret. Funderade på nästa kalufs. Just nu ser jag dock inte något under magen och att i blindo gå lös med en hyvel vore risk för ofrivillig omskärelse.

Det passar bra. Jag tänker inte ligga som en porrskådis, alternativt tioåring, på förlossningen och till skillnad från Blondinbella har jag inte bokat in någon vaxning som den viktigaste punkten veckan innan beräknat datum. Hormonerna talar. Min kycklingfilé har numer en viktigare funktion och jag vurmar för det naturliga.

Jag tackar Caitlin Morans bok. Den påverkade mig uppenbarligen och gav mig lite mer freedom of hår.

 

 

 

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

2 thoughts on “Ett slätt litet kallt kycklingbröst

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *