Folkets park night

Jag gal något i natt om att ”tänk att det hoppar kängurur bara några meter från där vi står just nu och festar. Tänk er kängurur i Sverige, här inne!”.

Debaser var tokfullt så insläppet stängde precis när vi kom dit. Trist att missa.
På Moriskan spelade Niklas och hans bror för 7 pers. Grym musik men där kunde man ju inte stanna.

Klockan var mycket så vi stannade i folkets park och gick in på Cuba Café för ännu mer mojitos. Tänk att så många i Malmö älskar salsa. Det var tokmycket folk som svettades under palmerna som de dragit in i lokalen och jag lyckades väl ta två steg åt vänster och ett åt höger innan mina fötter sa åt mig att sitta ner. Någon viskade om efterfest men då hade jag redan dragit på mig minnesluckor och valde taxi. Jag tror jag träffade en som brukar gå på mina klasser varje vecka. Undrar vad jag sa till henne, och framförallt vem var det?

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

1 thought on “Folkets park night

  1. vem vill gå till debaser som enbart har en servitör.. pisskass. gick efter 30 minuter hade inte ens fått beställa dricka.. // martin ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *