”Men vaddå jag har blinkat med lampan”

Igår blev jag vansinnig inne på Volym.

Först gick jag in och beställde två mojitos och en två öl, när jag väl fått dem och lastat upp dem på en bricka kommer jag på att jag vill ha nötter. ”Nej tyvärr vi tar inte fler beställningar”. Jag trodde det var ett skämt och frågade snällt en gång till och jag inte bara kunde få lägga till nötter till min dryck det men fick ett hårt nej.

Tog brickan för att gå ut till mitt bord och blev stoppad av vakten som sa att jag inte fick ta ut drycken. Då fick jag nog, vandrade upp till bartendern som tjugo sekunder tidigare serverat mig för att få svaret att han hade ”blinkat i lampan”. Ursäkta mig men betyder det då att jag ska förstå att om lampan blinkar får jag inte ta med mig den dryck jag beställt ut till mitt bord på den fullsatta uteserveringen? Jo, det var ju solklart.

Det var inte en dag som jag tänkte nicka snällt och ge med mig vilket jag faktiskt burkar, utan jag ställde till en scen för det skulle idioten ha. Jag var ursinnig och ville ha pengarna tillbaka vilket jag inte fick och då smällde jag av fullständigt och berättade för honom att jag inte känner till deras hemliga kodspråk med blinkande lampor och att han kanske borde meddelat mig om att jag inte kunde ta med mig drycken ut när han tog beställningen.

Det finns ingen skylt på Volym som säger att ”när vi blinkar med lampan så får ni inte ta med er drycken ut och det är tjugo minuter kvar tills vi stänger”.

Tillslut fick jag ut min dricka. Vem orkar med den gapiga tjejen liksom.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

1 thought on “”Men vaddå jag har blinkat med lampan”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *