Från mig alla till er alla.

Det finns ingen tid på året som bloggtrafiken dyker så långt ner i diagrammet på google analytics som vid jul. Jag har bloggat ett tag nu. Känner igen mönstret. och känner mig lite ensam. Det är ju ändå så att ni spelar roll. När jag får livstecken blir jag glad och får inspiration att skriva nästa dag. Och nästa. För annars vore det ju att prata rakt ut i en tom luft. Utan någon som lyssnar eller svarar.

Så jag ska tänka på er som ändå tittar in hit idag när jag berättar att jag just nu, för några minuter sedan, såg min livs första vilda älg. Två stycken faktiskt,  i en vit skog på väg mot Falun.

Så kan ni tänka på mig, hoppa ur er RSS, in på sidan och lämna en kommentar. Den behöver inte vara genomtänkt, inte en åsikt eller ett argument. Det räcker med ett ”hej”, eller ”kul!”. Det är roligare än att se dig som en stapel i Google analytics.

Hej!

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

6 thoughts on “Från mig alla till er alla.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *