Troschock i Falun

Jag och Tomas är ute och går när något plötsligt kommer flygande i luften och landar framför våra fötter. Ett par trosor! Vi tittar oss förvirrat runt. Åt höger, åt vänster och upp mot fönsterna ovanför oss. Eeeeh.

Det är knäpptyst och öde och inte en människa så långt ögat kan nå. Märkligt. Jag nyper tag i dem med mina fingrar och håller upp dem. Men, det är ju mina trosor!

Typiskt mig att lyckas få med ett par trosor från packningen i kläderna som sedan flyger ut när jag gestikulerar. Och inte var det ett par små spetsstring heller. Nej då. Ett par rejäla, nästan vinterfodrade, lindexvarianter lägger sig pladask i snön framför våra fötter.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

2 thoughts on “Troschock i Falun

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *