Gummiankornas kväll

Meningen ”alla var där” kan inte stämma. Ni kan kalla mig galen nu men jag är helt övertygad om att det finns mänskligt liv utanför denna damm som inte har en aning om vem city-Tara är eller som inte har satt sin fot på en smygläsning

Därför tänkte jag upplysa om vad en smygläsning är. Något som jag inte visste för fem år sedan då jag blev medbjuden och trodde att det skulle bli poesikväll med svåra rödvinsmänniskor med sävlig stämma. Jag var inte så pepp men möttes av gratissprit och blev genast gladare.

Det är alltså en tillställning där inbjudna gäster som (vanligtvis klubbarrangörer, journalister, bloggare, butiksbiträden som inte jobbar på ica, eller bara en helt vanlig +1) äter och dricker lite gratis tilsammans samt bläddrar i det nya numret av en gratistidning dagen innan den släpps.

Fast i går kväll fick vi veta av en komiker på scen att det inte är riktigt sant då man kunde läsa tidningen på Burger King tidigare än så. Men det är ju ett smart drag eftersom de gangstakids som hänger där om kvällarna är vår framtid. Hur nu den kommer se ut. Så här ser den ut nu i alla fall:

Ja, jag vill se hur ett livslevande medelvärde av nöjesguidenepiteten ser ut!

För att komma med på denna mailinglista föreslår jag att du antingen ligger med någon cool person under en längre tid. Efter ett tag som +1 utvecklas detta till att få ha med sitt eget namn. Ett annat sätt är att försöka bli cool själv. Va lite sur och svår eller ta på dig lite udda kläder varje gång du går på klubb vilket du gör precis hela tiden. Ett annat sätt som fungerar för den som tjänar bra med pengar (obs. inte så coolt) är att börja annonsera i tidningen.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

2 thoughts on “Gummiankornas kväll

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *