Jag firar in mitt sista år som tjugonåt

Jag äger härmed en fotboll signerad Fjollträsk IK med hälsningen ”Det enda fotbollslag du inte legat med”. Jag har varken legat med någon fotbollskille eller önskat mig en fotboll. Fotbad var det. FOTBAD!

Det jag gjorde mest i helgen var att fylla år och ha fest.
Här är ett gäng bilder:Eftersom ovan nämnda lag kom med champagne i rosa strumpa till mitt partaj i helgen var jag tvungen att ge dispans för tv-tittande under Perellis framträdande.

Och det är inte så kul med schlager…

Den mest otippade presenten förutom en fotboll borde vara den flaggstång som Nadia släpade in i lägenheten och som nu får pryda balkongen trots att de blå och gula färgerna skär sig mot mina röda blommor.

Det tar ungefär en hel dag och tre personer inklusive en bil som får motorstopp för att åstadkomma detta.

Min pckille och min mackille. En från Australien och en från götet.

Min längsta kille. Typ två meter. Och det bästa av allt – det finns två lika dana. Det blir fyra meter ihop.

Mitt fotbollslag som jag inte legat. Men mannen till vänster har jag delat säng med ett antal gånger och mannen till höger strippade på min 25-årsdag iklädd mina pärlhalsband.

Den enda som nog egentligen spelat fotboll av alla på festen borde vara tjejen till höger. De flesta i laget var lesbiska och jag har delat en och annan flaska vin med dock utan att få ha tjejfotbollsex.

Mannen nedan har jag inte heller legat med. Men han ringde mig från en efterfest på ett hotellrum i Tallin när jag låg och sov i ett annat rum precis innan helikoptern kom in i bilden. Men det får vi inte prata om.

Mannen nedan har jag delat rum med under största delen av min uppväxt eftersom jag var mörkrädd. Och i helgen delar vi rum i Berlin. Bro.

Min bästa vän som lämnat mig för toppjobb och Stockholm frågade snällt med med viss svartsjuk ton om hon numer är förpassad till soffan. Det var så trots brist på fotbollslag.

Kvinnan på bild spelar garanterat inte fotboll men gillas så klart av en och annan spelare. Mig med.

Jonas skriver på Hanky om kvällen:

Christina såg Kleerup efter festen:

Rebecca var här och på inkonst:

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

1 thought on “Jag firar in mitt sista år som tjugonåt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *