Men Orka.

Kan det vara så att jag har ett elektriskt fält runt mig som slår ut alla apparater. Min mamma hade botat det med ett halsband med magneter i. Det ska tydligen hjälpa mot allt säger företagets säljare från USA som hon lyssnar noga på. Så nu går hela familjen med magnethalsband och sover på magnetmadrasser. Jag är skeptisk… men efter de senaste månadernas totala haveri kanske jag ska överväga…

1.
Jag köpte ny mobil. Den fick åka in på lagning tre gånger för knappsatsen innan jag tappade bort den på debaser.

2.
Tvungen att köpa ny mobil igen. Det var något fel med mottagningen och nu har den varit inne på lagning in tre veckor. Börjar tvivla starkt på Sony Ericsson och är just nu vansinnig på de som skulle levererat en lagad eller ny mobil för en vecka sedan.

3.
Min Mac book kraschade och alla bilder samt dokument försvann. Har nu en ny MacBook Pro

4.
Min bil står just nu helt död på Spångatan och det har den gjort sedan i lördags. Jag försöker just nu få någon snäll man att hjälpa mig bogsera bort den.

5.
Luckan till min sideboard har ramlat av och ligger nu på golvet. Den kan minsann inte gått igenom IKEAs tester.

Så himla tröttsamt. På jobbet skrattar de mest åt mitt totala haveri.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

2 thoughts on “Men Orka.

  1. Tycker inte de är snälla när de skrattar åt dig…

    SonyEricsson telefoner är inte bra för att vara snälla.

    Hur du däremot lyckas krascha din mac är för mig obegripligt, men kör backup! :) Finns ju en snygg tidskapsel att köpa! http://www.apple.com/timecapsule/

    Borde ju finnas tränade killar i din omkrets som hade kunnat putta bilen hem om inget annat…

    Lider med dig…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *