Jag har blivit straffad.

För vad vet jag inte, kanske för att jag nöp en liten unge, som satt fast i en bilstol i min dagmammas bil, när jag var liten.

Innan min semester ringde någon som ville att jag skulle köra en danslektion med dem och de vill ha 80:tal. Hey, visst sa jag men ångrade att jag bad dem välja låt då de sa Whitney Huston, I wanna dance with somebody. Jag kan inte komma på ett enda steg till den slowmow smörjan.

Lycklig slängde jag min färdiga koreografi då de ringde och berättade att bruden hade blivit sjuk. Synd bara att hon var sjuk under hela min semester så att de fortfarande ville ha klassen när jag kom hem.

Så nu sitter jag här, med ett blankt papper, och ska behöva lyssna på skiten ungefär tjugofem gånger, göra en musikanalys, räkna takter och göra nya steg.

Hellre är jag en sjuk räka.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *