Tur vi har tidningen.

Jag har nu börjat dela in året efter Nöjesguidens fester. De sker alltid runt löning, i slutet på månaden eller precis i början, så då vet jag att det är dags att byta blad i kalendern. Jag antar att det är Augusti om några dagar då.

Men när man har semester och ligger och lapar sol vid Adriatiska havet går så klart tiden långt snabbare än när man tittar ut genom fönstret och det regnar oavbrutet. Så även om jag tyckte att jag nyss var och minglade på The Yard är det nu dags igen. Denna gång på torsdag och Torso Twisted.


Bilden på vårbleka veronica och mig är stulen från nojesguiden.se
Gud vad bruna vi är nu. Ni ska få se.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *