Jag provar alla träningsklasser. Stay tuned.

 

 

Jag brukar aldrig skriva om träning. Trots att jag själv har jobbat som tränare och danslärare i, oj, över tio år. Jag har undervisat klasser för Nike, koreograferat dansgrupper och är utbildad instruktör i allt från body pump till bollywood till kroppens hela jäkla anatomisystem. Men nu tänkte jag ändra på det. Från och med nu ska jag prova en rad olika klasser, helt nya för mig och ge mitt utlåtande. Proffsutlåtande får jag då kalla det.

 

Jag är fruktansvärt kräsen och har två saker som måste uppfyllas för att jag ska bli nöjd efter en timme i en träningssal. Jag ska vara slutkörd och jag ska ha haft roligt. Dessa två parametrar kan dock uppnås på olika sätt.
För att veta om en klass är bra eller inte behöver man egentligen gå några gånger. Andra gången kan vara en helt annan upplevelse än den första då man vet vad som gäller. Men jag inser att det finns klasser jag aldrig kommer sätta min fot på igen. Även olika instruktörer kan ge olika upplevelser och även träningseffekter i exakt samma klass. Men jag kommer försöka hålla mig ifrån att utvärdera instruktören. Det är jag för petig för.

 

Först ut: Zumba.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *