Karlaby kro komedi

Tack för alla mail där ni frågar vad jag gjort i helgen. Det är ju helt sjuuuuukt. Det är klart jag ska berätta….

Jag och T åkte till Karlaby Kro. När vi kom fram somnade jag med huvudvärk och förkylning. När vi senare gick till spaavdelningen träffade T ett gäng barndomskamrater och efter det såg jag vår romantiska weekend ur ett komiskt filmperspektiv.

Scen 1 Bastun
T ropar in Karin till den minimala samt proppfulla bastun. Karin går in snorig, utan smink, långt ute på Österlen, iförd trätofflor och morgonrock och han presenterar överlycklig sina barndomsvänner som av en helt fantaaaaastisk slump också är där. Karin häslar, ler ansträngt och svettas ihjäl.

Scen 2 Cafét
Återblick till cafét där Karin sitter med kompisen och berättar historien om bastun och det fantaaaaastiskt oväntade besöket och kompisen svarar med en suck ”Det är bara killar som kan bli glada för en sådan sak”.

Scen 3 Romantisk middag
Paret klär upp och får ett bord för två i den vackra lugna matsalen. Tittar varandra i ögonen och avbryts av ett ”Hej hej”. Där dök barndomsvännerna med systrar och barn och morfar och pappor och allt var det var för att fira 60. Bordet bredvid oss. Men utsikten är fin.

Scen 4 Maten
Karin får en snaps av servitrisen för att rensa näsan från snor och för att kunna känna smaken av det tempererade ägget. Samt för att lugna nerverna.

Scen 5 Däckar
Ingen filmsex. Inte ens komiskt tafflig.

Scen 6 Frukost
Morgonromantik på den lantliga gården och paret har 20 minuter på sig att gå igenom den fantastiska frukosten. Sitta ner tysta, titta på varandra, njuta. Plötsligt är T borta. Karin ser sin extremt sociala man i foajen med barndomskompis nya pojkvän. De avhandlar ämnet Örebro. Väl tillbaka vid bordet. Vem har bordet sidan om oss? Karin ler ansträngt, T säger ”vad otroligt att vi skulle träffas här, så länge sedan vi sågs”.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

1 thought on “Karlaby kro komedi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *