Mycket viktigt inlägg som avslutas med en hashtagg som ser ut så här #

Jag äter nu Korvgrytavifårvälse. Jag har med andra ord kommit hem från träningen, svängt inom Mästerlivs och hungrigshoppat och stoppat allt i en gryta och hoppas på det bästa. Utom dadlarna. De stirrar på mig från köksbänken med ett stort frågetecken. Nej, jag vet inte heller varför jag köpte dem. Grytan smakar förresten som gulasch med prickig korv. Inte så lyckat.

Ps. Jag prenumererar på tidningen Häst&Ryttare. Nästan lika coolt som Jakt&fiske som jag stageat min sideboard med. #Mål

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

2 thoughts on “Mycket viktigt inlägg som avslutas med en hashtagg som ser ut så här #

  1. Hmm, låter som min söndags-mat-shopping… Två hårda avocado, två gula lökar, fingrade lite på en purjo som kanske kunde passa till (?!) och crème fraiche… Inget sovel. Jahapp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *