Luft kan vara farligt.

Jag tänkte låta min midsommaresumé ha vinklingen om storstads (nåja) människan som inte tål frisk luft och av ren trötthet missar midsommarkvällens sju under kudden, snapsar och sex i gräset som verkar höra till. Vi satt ett gäng vid midnatt och såg på varandra med glansig blick. Jordgubbarna bubblade i magen och det var knappt så kaffe kunde få oss att fortsätta prata.

Vi var helt enkelt förgiftade.
Av havsbris och vindar.

Men vi började dagen tappert klockan 07.00, packade picknick, tog en båt till Ven, cyklade runt, satt på rutig duk, tog skydd i en busskur för en regnskur, fikade, dansade runt en stång och såg hur det går till hard core när öbor firar med en bossig tant i täten som ”minsann hade hållit i midsommarfirandet i 20 år nu”.

”Bort bort bort”.
Sa Inger till stadsborna som brett ut sig med pannkakor där dragspelet skulle spela. Vi var inte så kaxiga längre utan makade oss. Det var tydligt vem som bestämde.

 

När det tredje skyfallet kom in över vattnet tog vi båten till fastlandet för Espresso (ett ord vi känner till) och ett midsommarbord med allt från lingonsill till vegetariska köttbullar och cevapcici. Allt i en solnedgång, med grillångor, utomhus vid kusten.

Precis som det ska vara.

Men att man kan stå och dansa i timmar till fem på morgonen medan man däckar efter små grodorna runt en stång klädd med blad under bar himmel är ett uppenbart bevis på att man håller sig i högre form om man håller sig till syrefattiga klubblokaler resten av sommaren.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

3 thoughts on “Luft kan vara farligt.

  1. Hej jag är 35 år och har haft Adhd hela mitt liv. Bilden av Adhd framställs väldigt negativt och felaktigt idag anser jag. Jag håller på att försöka samla ihop personer emot dessa personer som har hand om Adhd forskning, utredning och behandling i Sverige. Dom har ett väldigt cyniskt sätt att ta hand om Adhd personer som drivs av eget vinstintresse många gånger. Jag skriver om och vad Adhd är på min Blogg och Websida, samt mitt ifrågasättande av att stoppa i kidsen en Japansk kemisk militär drog (Amfetamin). Än så länge så har jag fått possitiva reaktioner från personer med Adhd. Sen också så skriver jag om hur man kan leva utan droger utan problem, och på vilket sätt etc.. Och om mig plus mina hypade kids.

    Så välkommen in i Hypercity, Micke

    http://mikael660.bloggspace.se/home/
    http://www.mirhepo.se/hem/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *