Vecko Revyn Nollställd

Ebba Von Sydow är sparkad. Innebär det nya tider för Sveriges madeleine-look-alikes-kids, ska hon ersättas med en kulturonanist eller en annan flicka med tiara? Kanske någon med lite mer kött på benen? Ett ansikte kan säkert få upplagan att gå uppåt men vad som är inne kanske snart är ute. Och då räcker inte kunskapen om vilken väska som Paris Hilton köpt i veckan hur stor bildbyline man än har. Kanske är en någon med fingrarna i upplagor och ekonomi och som håller sig borta från omslagens glättade papper ett bättre alternativ för rollen som chefredaktör.

Så affärskvinnan Ebba trampar vidare mot framtidens nätskvaller för ”unga kvinnor” där hon gör sig bäst och dementerar samtidigt allt skvaller om sig själv.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

3 thoughts on “Vecko Revyn Nollställd

  1. Är det inte lite stenålder att alltid tycka trycksaker vara mer prestigefyllda och viktigare, fastän nätdelen alltid kan vara ute med nytt snabbarare än papperstidningen. Många tidningar missar mycket mark och potentiell läsekrets genomom att försumma sin närvaro och utveckling på nätet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *