30 % kvar

Naturligtvis lyckas jag åka upp till Stockholm utan varken laddare till datorn eller iPhonen. Katastrof. Jag har tokmycket att göra och har ingen lust att donera 900 kronor i en Applebutik för att de inte kan ha batterier i sina apparater som räcker längre än en timme om de används flitigt. Tsssss hon svär i kyrkan. Säger något ont om Apple.

Egentligen är jag bara arg på mig själv och nu måste jag ragga upp någon i denna staden som har mac, tidigt i morgon. Det lutar åt Good Olds Stockholmskontor alternativt Svensson där en gammal AD-kollega är delägare.

Om någon med Mac som bor i Hammarby sjöstad läser detta och kan låna mig en laddare, ring eller maila karinericson@hotmail.com. Vet ni, jag kommer åt den via en PC.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

1 thought on “30 % kvar

  1. Min macbook är knappt ett halvår gammal och kraschade i tisdags. Jag blev helt chockad. Trodde att anledningen till att man köper mac istället för pc var att slippa sådana saker!? 2 veckor kommer det ta innan jag får tillbaka den. Detta hindrar mig från att åka till Stockholm. Jag kan ju inte åka dit utan dator! Stannar hemma och lånar min sambos istället…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *