Let me introduce you to the Tobi

Jag sitter vid en PC. Den ger min ingen inspriation alls och mitt rubrikdokument är helt tomt. Så låt oss i stället prata om tv-shop.

Tomas mamma ringde mig innan jul och frågade vad han önskade sig och rabbalde upp saker från någon gammal lista han gjort. På listan finns ett strykjärn från TV-shop. Tobi.

Undrar vad det var som övertygade honom.

Alla dessa förvånade oh-my-God-människor i reklamen kanske. Eller kände han igen sig i alla dessa stackars människor som har det så jobbigt och blir så svettiga och bränner sig när de stryker.  Eller blev han möjligtvis tagen av hur otrooooooligt enkelt det är att bära med sig Tobi över axeln var man än går. Snyggt är det också.

Jag måste lära känna min man bättre.

Dela gärna om du vill...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

1 thought on “Let me introduce you to the Tobi

 1. Jag skulle nog vilja kalla mig en ganska luttrad ”kolla-upp-tester-på-nätet-och-prova-innan-du-köper-person”. MEN… det är som seinfeld säger…. Det finns en tidpunkt på dygnet, när man zappat runt lite, och man plötsligt tror på Tv-shopskanalerna.

  ”Jag HAR faktiskt problem med att stryka mina skjortor, och jag är inte lika glad som personerna som använder Tobi” Kanske är detta lösningen på allt.

  Det visar sig sedan att det INTE är lösningen, och varför Tobi inte säljs i butik. Man bränner ännu mer när man ska fixa nedre delen av skjortan, det blir blöta fläckar, Tobi läcker på golvet. Och resultatet blir halvbra…
  (sambon tyckte att den funkade till långklänningar med känsligt tyg, men that´s it)

  Men fatta detta(!)
  …sålde nyligen min H2o-Vac. Dammsugare med VATTEN, istället för påse. :S
  Sålde den på blocket med hjälp av den vita lögnen att jag inte behövde den längre, då jag skulle flytta till hus med centraldammsugare. =D

  ps. dammsugaren funkade ok. Men lät som FAN och det var SÅ sunkigt/vidrigt att tömma en behållare med damm, vatten, hår, ludd. Att rengöra dammsugaren tog lika lång tid som att dammsuga.

  oj, använder kommentarsfältet för att bekänna hur dum jag känner mig för att jag gått på bluffen… 2 gånger. =P

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *