Jag äter nu Korvgrytavifårvälse. Jag har med andra ord kommit hem från träningen, svängt inom Mästerlivs och hungrigshoppat och stoppat allt i en gryta och hoppas på det bästa. Utom dadlarna. De stirrar på mig från köksbänken med ett stort frågetecken. Nej, jag vet inte heller varför jag köpte dem. Grytan smakar förresten som gulasch med prickig korv. Inte så lyckat.
Ps. Jag prenumererar på tidningen Häst&Ryttare. Nästan lika coolt som Jakt&fiske som jag stageat min sideboard med. #Mål
dadlar håller hur länge som helst i kylen, ju!
till glöggminglet brukar jag ha baconlindade dadlar, stekta på järnet.
snabbt, enkelt och mums till glöggen!
Hmm, låter som min söndags-mat-shopping… Två hårda avocado, två gula lökar, fingrade lite på en purjo som kanske kunde passa till (?!) och crème fraiche… Inget sovel. Jahapp.